Mobile Menu

Arculat

Az arculattervezés nem csak egy logó elkészítéséről szól és annyi. Nemcsak arra törekszünk, hogy a grafikával egyedi arculatot hozzunk létre minden márkának, hanem erősítjük szövegírással és különböző médiumokra tervezett kreatív koncepciókkal. A jó arculat fontos, ugyanis megadja azt az alapot, amire a további elemek épülhetnek. Annak ellenére, hogy néha macerás, folyamatosan nyomon követjük a márkákat és segítünk abban, hogy az arculatuk egységes maradjon, függetlenül harmadik felek bevonásától.

arculat referenciáink

Web

Sokféle weboldalt készítettünk már, a legegyszerűbbektől kezdve az igazán bonyolultakig. Minden webes projektünk alapja egy egyedi készítésű keretrendszer és egy stabil backend. A weboldaltervezést mindig a jó koncepció kitalálásával kezdjük, majd ehhez igazítjuk a tervezést és a fejlesztést. Egy összetettebb rendszer esetén az architektúra tervezés fontos szerephez jut annak érdekében, hogy a kész weboldal olyan hatékonyan működjön, amennyire csak lehet. Nemcsak a front-endnek kell jól kinéznie, hanem a back-endnek is.

web munkáink

Appok

Emlékszel arra a napra, amikor Steve Jobs a fejlesztőknek elérhetővé tette az iPhone SDK-t? Nagyszerű nap volt, mi azóta is az appok megszállottjai vagyunk. Imádunk különféle appokat fejleszteni, nemrég óta olyanokat is fejlesztünk, amelyek szolgáltatott szoftverként (SaaS) funkcionálnak. Összes iOS alkalmazásunk természetesen natív fejlesztésű, a megfelelő eszközöket használjuk. Nálunk a mobil alkalmazások nem csak az iOS appokat jelentik, hanem Android és Windows Phone alkalmazásokat is, célunk a felmerülő igények kielégítése.

Appjaink

Print

Minden alkalommal izgalmas kiválasztani azt a papírt, aminek igazán jó a fogása, eldönteni legyen-e rajta prégelés vagy sem. Melyik fóliának elég selymes a tapintása? Nyomdai kivitelezéshez designt készíteni csak a munka fele, a másik fele, hogy jól is essen megérinteni. Amikor átadunk egy nagymennyiségű kész nyomdai anyagot és látjuk a designunkat papíron, az a megelégedettség pillanata, pont mielőtt eszeveszetten elkezdjük fellapozni hibák után kutatva. Szerencsére mindig mindent többször is leellenőrzünk, mielőtt nyomdába megy, de azért mindig ott van az az érzés…

print munkáink

Kapcsolat 

Designatives location on map

1011 Budapest,
Bem rakpart 25/B, 1. emelet

Küldés